Despicable Me 4 - Çılgın Hırsız 4, 2024 Yazında İzleyiciyle Buluşması Bekleniyor

Şubat 20, 2022
REKLAM YÜKLENİYOR

Gru ve Minyonlar'ın sonunu henüz görmediniz. Universal Pictures ve Illumination, cuma günü "Çılgın Hırsız 4"ün 3 Temmuz 2024'te vizyona gireceğini duyurdu. Steve Carell, Kristen Wiig, Pierre Coffin, Miranda Cosgrove ve Steve Coogan, orijinal seslendirme kadrosu için geri dönecekler. Yeni hikaye de reforme edilmiş süper kötü adam ve onun sarı minyonlardan oluşan ordusu hakkında dostane bir bölüm olacak.

İlk iki “Çılgın Hırsız” filmini yöneten Chris Renaud, dördüncü bölüm için geri döndü. Patrick Delage birlikte yönetecek ve Mike White senaryoyu yazacak. Chris Meledandri projeyi yürütecek. Henüz filmle ilgili herhangi bir ayrıntı yok ama Gru (Carell), Lucy Wilde (Wiig), Margo (Cosgrove), Silas Ramsbottom (Coogan) ve Coffin karakterlerinden ve çok sayıda Minion'dan bol bol saçmalık bekliyoruz.

Bundan önce, Illumination ve Universal, 30 Haziran 2023'te bir ördek ailesi hakkındaki “Migration” başlıklı orijinal bir animasyon filmi yayınlayacak. Logline, “Migration”ı, kendilerini ikna eden bir ördek ailesini izleyen bir modern zaman komedisi olarak tanımlıyor. Aşırı korumacı baba, New England'dan ve New York City üzerinden, nihayetinde Bahamalar'a göç etmeye çalışırken hayatlarının tatiline çıkmak için yola koyulacak.

Senaryosunu White'ın, yapımcılığını Meledandri'nin üstlendiği “Migration”ın yönetmenliğini Benjamin Renner üstlenecek. Şirketler için sıradaki ikinci “Despicable Me” yan ürünü “Minions: The Rise of Gru”, Covid-19 salgını nedeniyle iki yıl ertelendikten sonra 1 Temmuz'da vizyona girecek. Film, Gru'nun Vicious 6 adlı bir süper kötü ekibine katılmaya çalıştığı çocukluk maceralarını takip ediyor.

Kaynak: beyazperde

Yorumlar

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...

Yorumunuzu Ekleyin
Not: HTML kodlarınız yorumlarınıza eklenmez!