Claire Danes, Fleishman Is in Trouble dizisinin kadrosunda yer alacak

Ocak 27, 2022
REKLAM YÜKLENİYOR

Emmy ödüllü oyuncu Claire Danes, başrolü Lizzy Caplan ve Jesse Eisenberg'le paylaşacağı mini dizi Fleishman Is in Trouble'ın kadrosuna katıldı.

Homeland'in yıldızı Emmy ödüllü oyuncu Claire Danes'in, Taffy Brodesser-Akner'ın ters giden evliliklerinin sonucunda acı bir ayrılık yaşayan Manhattanlı bir çiftin hikâyesini anlatan aynı isimli kitabından uyarlanacak mini dizi Fleishman Is in Trouble'ın Lizzy Caplan ve Jesse Eisenberg'li kadrosuna katıldığı açıklandı. 8 sezon oynadığı Homeland'den sonra ilk kez Apple+ için hazırlanan yapım aşamasındaki dönem dizisi The Essex Serpent'ta rol alan Claire Danes, FX'de yayınlanacak Fleishman Is in Trouble'da, aniden ortadan kaybolup eşini terk eden ve haftalarca gelen aramalarla mesajlara cevap vermeyen Rachel adlı menajeri oynayacak.

The Social Network'teki rolüyle Oscar adaylığı bulunan Jesse Eisenberg, Rachel'in 14 yılın sonunda terk ettiği, 2 çocuğuyla baş başa kalan ve yeni düzeninde çocuklar, arkadaşlar, kariyer ve flört uygulamalarıyla eşleştiği kadınlar arasında denge kurmaya çalışırken bir yandan da eşinin gidişinin nedenlerini araştıran başarılı bir hepatolog olan Toby Fleishman'a hayat verirken, Master of Sex'teki rolüyle Emmy adaylığı bulunan Lizzy Caplan hikâyenin anlatıcısı olan, Toby'nin üniversite arkadaşı eski magazin yazarı Libby karakterini canlandırıyor.

Kitabın yazarı Taffy Brodesser-Akner; Sarah Timberman, Carl Beverly, Susannah Grant ve dizinin yönetmenleri Jonathan Dayton ve Valerie Faris ile birlikte dizinin yönetici yapımcılığını üstleniyor.

Kaynak: boxofficeturkiye

Yorumlar

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...

Yorumunuzu Ekleyin
Not: HTML kodlarınız yorumlarınıza eklenmez!