David Harbour, Tommy Wirkola’nın Yöneteceği Violent Night Filminin Başrolünde Yer Alacak

Kasım 17, 2021
REKLAM YÜKLENİYOR

Stranger Things’le yıldızı parlayan David Harbour, Tommy Wirkola’nın yöneteceği gerilim türündeki Violent Night filminde rol alacak. Universal yapımı film, 2 Aralık 2022’de vizyona girecek.

Stranger Things dizisiyle yıldızı parlayan, sinema perdesinde Neil Marshall’ın yönetmen koltuğuna oturduğu Hellboy gibi ikonik bir karakteri canlandırma şansını yakalayan, bu yıl Marvel filmi Black Widow’da canlandırdığı Alexei karakterleriyle akıllarda yer edinen David Harbour, gerilim türündeki Violent Night filminin başrolünde yer alacak.

2009 yılında kendi ülkesinde çektiği Død snø (Dead Snow) filmiyle büyük bir çıkış yakalayıp, dört yıl aradan sonra çektiği Hansel & Gretel: Witch Hunters ile Hollywood’a transfer olan, son olarak Noomi Rapace’in başrolünde yer aldığı Netflix’in Norveç yapımı I onde dager isimli filmini çeken Tommy Wirkola, bu filmin yönetmenliğini üstlenecek.

Sonic the Hedgehog’un senaristleri Pat Casey ve Josh Miller, David Harbour ve Tommy Wirkola’lı bu filmin senaryosunu kaleme alacak.

Tatil temalı, kömür karası kadar karanlık bir gerilim filmi olarak tanımlanan bu projenin konusuyla ilgili detaylar açıklanmazken; filmin Universal dağıtımcılığında izleyiciyle buluşacağını sözlerimize ekleyelim.

Başrol oyuncusuyla merak uyandıran film, 2 Aralık 2022‘de, tam önümüzdeki yılın yılbaşı döneminde vizyona girecek. Bugüne kadar farklı türlerde filmler çekmiş isimleri bir araya getiren projeyle ilgili yeni gelişmeleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Kaynak: filmloverss, hollywoodreporter

Yorumlar

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...

Yorumunuzu Ekleyin
Not: HTML kodlarınız yorumlarınıza eklenmez!