Ava DuVernay'ın Süper Kahraman Temalı CW Dizisi

Ağustos 25, 2021
REKLAM YÜKLENİYOR

DC ile New Gods filminde iş birliği yapması planlanılan, ancak işleri pek yolunda gitmeyen Ava DuVernay'ın yeni projesi Naomi için harekete geçildi. Naomi adındaki dizi gençlik yapımlarıyla tanınan CW kanalında yayınlanacak. Naomi'nin çekimleri ise resmi olarak başladı.

Naomi, çizgi romanlar aracılığıyla ilk kez 2019 yılında okuyucu karşısına çıkmıştı. Naomi: Season One, kahramanımızın Young Justice ekibine katılmasıyla sonlanmıştı. Karakterin yalnızca 2 yıl önce çizgi roman evrenine tanıtılmasına karşın, Naomi hızlıca Justice League üyesi olmayı başarmıştı. 2020'nin sonunda ise Ava DuVernay'in bir Naomi dizisi pilot bölümü çekeceği açıklandı.

Geçtiğimiz Mayıs ayında CW kanalı, Naomi dizisi için 1 sezon sipariş verdi. Böylelikle Naomi, ArrowVerse evrenine resmi olarak katıldı. Kaci Walfall, dizide Naomi'ye hayat veriyor. Walfall'u Army Wives, Person of Interest ve Power yapımlarında izleme şansı yakalamıştık. Agents of SHIELD'ın oyuncularından Alexander Wraith'i Dee olarak, Euphoria'nın Cranston Johnson'ını ise Zumbado olarak izleyeceğiz. İlk oyunculuk deneyimini yaşayacak olan Camila Moreno, Lourdes olarak karşımıza çıkacak.

Son olarak Ava DuVernay'in DC anlaşması New Gods iptal edilmişti. Çok büyük prodüksiyonlu bir film projesi olan New Gods'ın ardından ise başarılı yönetmen ve senarist DMZ projesine geçiş yapmıştı.

Kaynak: beyazperde

Yorumlar

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...

Yorumunuzu Ekleyin
Not: HTML kodlarınız yorumlarınıza eklenmez!