Edward Norton, Knives Out 2'de Dave Bautista'ya Katıldı

Mayıs 12, 2021
REKLAM YÜKLENİYOR

Daniel Craig'in yıldızı olduğu Bıçaklar Çekildi'nin devam filmi Knives Out 2'nin kadrosu her geçen gün genişliyor. Dave Bautista'nın ardından Knives Out 2 kadrosuna Edward Norton'ın eklendiği resmi olarak açıklandı. Rian Johnson'ın yönetmen koltuğunda bulunduğu filmde Norton'ın nasıl bir rolle karşımıza çıkacağı şimdilik bilinmiyor.

Fight Club, American History X, Birdman gibi yapımların yıldız oyuncusu Edward Norton, eğlenceli dedektiflik filmi Knives Out 2'de rol alacak. İlk filmde devasa bir oyuncu kadrosu karşımıza çıkmıştı. Yeni filmde de çok sayıda popüler oyuncunun yer alması muhtemel gibi görünüyor. Norton'dan önce açıklanan isim Guardians of The Galaxy'nin başarılı oyuncusu ve WWE dövüşçüsü Dave Bautista olmuştu. Edward Norton son olarak karşımıza Motherless Brooklyn filmiyle çıkmıştı. Aynı zamanda Norton, bir yönetmenlik denemesine de imza atmıştı.

Netflix, Knives Out'un haklarını 400 milyon dolar gibi büyük bir bütçeyle devraldı. İlk filmi Bıçaklar Çekildi, sinemalarda gösterime girmişti. Film, 40 milyon dolarlık bütçesiyle 311 milyon dolar kazanç elde etmişti. Bıçaklar Çekildi, modern bir Agatha Christie uyarlaması olarak karşımıza çıkmıştı. Film ünlü bir yazarın ölümünün ardındaki sırrı ortaya çıkarmaya çalışan bir dedektifin hikayesini konu ediyordu.

Ünlü bir suç romanı yazarı olan Harlan Thrombey, 85. yaş gününde evinde ölü bulunur. Meraklı bir araştırmacı dedektif olan Benoit Blanc, gizli bir şekilde cinayet araştırmasında yer almaya başlar. Harlan Thrombey'nin ailesine soruşturma için başvurulur, ancak aile tam anlamıyla hiçbir işe yaramazdır. Blanc, tüm bu yüzeyde görünenlerin altını kazımak ve tüm yalanları ortaya çıkararak Thrombey'nin ölümünün ardındaki gerçeği bulmak için zorlu bir mücadeleye girişir. Dedektif, araştırmasını ilerlettikçe, saklı kalan birçok gerçek ortaya çıkar.

Knives Out'un ayrıca üçüncü filmi de olacak. Knives Out 2'nin çekimlerine yaz aylarında Yunanistan'da başlanacak.

Kaynak: beyazperde

Yorumlar

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...

Yorumunuzu Ekleyin
Not: HTML kodlarınız yorumlarınıza eklenmez!